Een radiatorombouwset samenstellen

By | April 2, 2022

Een bezoek de site set samenstellen

Bij een radiatorstoring hoeft u alleen uw bestaande radiator te laten ombouwen naar een elektrisch model. Deze conversie kan worden gedaan met behulp van de juiste kit, die wordt geleverd met verschillende isolatoren en beugels. De meeste van deze sets zijn gemaakt voor vierrijige, heavy-duty aluminium radiatoren en bevatten een extra rubberen isolator voor de bovenste beugel. De kleinere geïsoleerde bovenbeugels die bij standaardauto's worden geleverd, zijn ook compatibel met Ecorad.

radiator conversie

Eenpijps- of tweepijpsradiatoren zijn beide beschikbaar radiatorombouw. De twee soorten radiatoren lijken erg op elkaar. In veel systemen zijn eenpijpsradiatoren normaal. Een systeem met twee leidingen vereist echter een extra leiding die van de bovenkant van elke radiator naar de ketel loopt. Deze tweede leiding kan door de vloer worden geleid. Zodra dit is gebeurd, is de radiator klaar voor gebruik. Dit is een goede upsell-functie voor kamers die zelden worden gebruikt.

Oude radiatoren kunnen moeilijk te monteren zijn vanwege onvoldoende ruimte of bevestigingsmateriaal. Maar een radiatorombouwset is de ideale oplossing. Het bespaart geld, voegt functionaliteit toe en kan zelfs uw energie-efficiëntie verhogen. Een nieuwe verwarming is een goede manier om uw ecologische voetafdruk te verkleinen en tegelijkertijd de efficiëntie van uw auto te verhogen. Deze kits zijn niet moeilijk te installeren en kunnen in slechts één dag worden gedaan. Als je een zware luchtgekoelde VW hebt, is het verstandig om een elektrische radiatorombouw te overwegen.

Voor meer informatie zie: https://123ombouw.nl